PĂŞEŞTE ÎN BUCĂTĂRIA BUNICII


Cozonac cu migdale DULCE DELICIOS

Sărbătoarea de Paște este un prilej pentru a-ți demonstra talentul în bucătărie, dar și pentru a încerca rețete din strămoși, reinventate pentru o savoare inedită și o notă modernă. @JamilaCuisine îți arată cum să obții gustul tradițional al cozonacului, îmbogățit și rafinat de aroma irezistibilă a migdalelor și crescut cu grijă de drojdia Secretul Bunicii.


vezi rețeta




SAVARINA URIAŞĂ, O REŢETĂ CREATIVĂ ŞI DELICIOASĂ

Savarină Uriaşa îi va surprinde atât pe cei dragi, dar şi pe cei mai pretenţioşi oaspeţi. Aluat pufos, bine crescut şi însiropat, cu frişcă naturală, un desert delicios pentru întreaga familie.
Arate-le că îi iubeşti şi surprinde-i mereu cu cele mai îndrăzneţe şi creative reţete. Încearc-o chiar acum!


vezi rețeta

REŢETE DESERTURI RAPIDE


Rețeta Săptămânii:
Ştrudel cu mere, reţetă simplă din aluat de casă

vezi rețeta

Prăjitură delicioasă cu nucă. Cea mai simplă şi rapidă reţetă
...

vezi rețeta
Un desert simplu şi delicios: Trandafiri din aluat dospit
Trandafiri_din_aluat_dospit...

vezi rețeta

Reţetă melcişori cu nucă. Cum să găteşti desertul copilăriei
...

vezi rețeta
Cea mai gustoasă reteţă de vară: plăcintă cu cireşe
...

vezi rețeta
Cea mai uşoară reţetă de tarte cu fructe
...

vezi rețeta
Gogoşi Pina Colada
Într-un castron, se amestecă toate ingredientele pentru cocă, cu excepția uleiului...

vezi rețeta
Plăcintă simplă cu mere şi scorţişoară
Se preîncălzeşte cuptorul la 200 ° C. Se unge cu unt o tavă adâncă de copt...

vezi rețeta
Brânzoaice
Într-un castron mai mare se sfărâmă drojdia şi se amestecă cu zahărul şi laptele călduţ...

vezi rețeta

REŢETE de Post


Rețeta Săptămânii:
Pizza de post

vezi rețeta

Lipie de post
Se dizolvă drojdia cu puţină apă călduţă şi se adăugă zahărul, sarea şi uleiul...

vezi rețeta
Cornuleţe cu tofu
Într-un castron, se amestecă drojdia cu 3 linguri de lapte de soia cald...

vezi rețeta


REŢETE ÎN FAMILIE ŞI DE SĂRBĂTORI


Rețeta Săptămânii:
COZONAC CU MIGDALE DULCE DELICIOS

vezi rețeta

Cozonac savuros Babka, după o reţetă delicioasă Jamila Cuisine
...

vezi rețeta
Cea mai bună reţetă de cozonaci cu stafide
...

vezi rețeta

Rulourile cu brânză - pentru Sărbători şi ocazii speciale!
...

vezi rețeta
Cea mai uşoară reţetă de cozonac trandafir! E gata imediat!
...

vezi rețeta
Cea mai bună reţetă de pateuri pufoase cu aluat făcut în casă
...

vezi rețeta
Cum să faci covrigi cu susan, chiar la tine acasă!
...

vezi rețeta
Pâine savuroasă cu chimen făcută în casă
...

vezi rețeta
Gustul dulce al copilăriei: Ruladă de mere şi gem de prune
...

vezi rețeta
Tartă cu ciuperci
...

vezi rețeta
Sunt delicioase şi incredibil de pufoase: chifle cu brânză şi mărar
...

vezi rețeta
Cum să faci cele mai bune brioşe cu afine
Cernem făina într-un castron şi adăugăm în mijlocul ei drojdia fărâmiţată, alături de o linguriţă de zahăr...

vezi rețeta
Pâine de casă extra gustoasă
Într-un bol mai mare, se sfărâmă drojdia proaspătă şi se amestecă bine cu zahărul...

vezi rețeta
Briose Panettone
Se cerne făina într-un castron şi se adăugă în mijlocul ei drojdia fărâmiţată, alături de o linguriţă de zahăr şi 5 linguri de lapte călduţ....

vezi rețeta
Pască împletită impletita cu aluat de cozonac
Se sfărâmă drojdia în puţin lapte cald în care se adăuga şi puţin zahăr. Se fierbe restul de lapte şi după ce dă în clocot...

vezi rețeta
Cozonac fără frământare
Pentru umplutură: se separă ouăle și albușurile, se bate spumă și se amestecă cu 150 g de zahăr...

vezi rețeta

REŢETE pentru Doi


Rețeta Săptămânii:
Bagheta franţuzească - un deliciu!

vezi rețeta

Biscuiţi săraţi gustoşi, perfecţi pentru a fi luaţi la pachet
...

vezi rețeta
Ai poftă de sărăţele de casă? Descoperă cea mai uşoară reţetă!
...

vezi rețeta

Croissante pufoase făcute acasă, perfecte pentru micul dejun
...

vezi rețeta
Quesadilla cu piept de pui şi legume, un deliciu rapid şi gustos
...

vezi rețeta
Quiche cu spanac, un deliciu franţuzesc la tine acasă
...

vezi rețeta
Focaccia cu roşii cherry, pufoasă şi moale
Cernem făina într-un castron mai mare şi adăugăm în mijlocul ei drojdia fărâmiţată, alături de zahăr şi 2-3 linguri de apă...

vezi rețeta
Stromboli cu prosciutto şi mozzarella
Pentru a face aluatul, se cerne făina într-un castron mare și se amestecă cu grișul și drojdia. Se amestecă sarea de mare și uleiul de măsline cu apă...

vezi rețeta
Trigoane cu brânză feta şi spanac
Pentru aluat, se toarnă faina într-un bol mare şi se adaugă sarea într-o parte şi drojdia în cealaltă. Se toarnă uleiul și 125 ml de apă ...

vezi rețeta
Sendviş Pesto Pizza
Într-un recipient, se amestecă toate ingredientele pentru cocă, cu excepția uleiului şi se frământă până se obţine un aluat neted şi elastic. (aproximativ 5-7 minute)...

vezi rețeta